1
Een Hartman is MEER DAN ALLEEN TUINMEUBELEN

Enjoy the summer, met Hartman! Mooi weer laat ons zien dat het leven een feestje kan zijn. Iedereen kan zich wel enkele heerlijke buitenmomenten herinneren. Dat is normaal: het is hét moment voor een gezellig samenzijn met uw gezin, geliefden of vrienden, een hapje en een drankje, lekker bijkletsen. Daarom zien we bij Hartman onze tuinmeubelen en kussens nooit als een gewoon “meubel” of een gewoon “kussen”. Ze brengen sfeer in uw tuin, creëren emoties en staan garant voor ultieme tuinbelevingen. Kortom, meubelen met eindeloos te combineren kussens, die u laten genieten en ontspannen...”Sit back, relax & enjoy…”

2
Een Hartman is DESIGN

Hoogwaardige kwaliteit. Uitgebalanceerd ontwerp. Prachtig en exclusief design... Onze tuinmeubelen en kussens zijn ontworpen om uw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau te tillen. Dankzij 45 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt. Die stijlvast, kleurecht en stevig blijven. Want wat mooi is, moet mooi blijven. Dit geldt uiteraard ook voor de textielcollectie. Kortom… Hartman, daar geniet je langer van.

3
Een Hartman is COMFORT

Zitcomfort prikkelt de zintuigen. Daarom zit een Hartman tuinmeubel als gegoten. Ergonomische pasvormen en het gebruik van de nieuwste innovatieve technieken zorgen ervoor dat Hartman tuinmeubilair optimaal comfort biedt en gemakkelijk te onderhouden zijn. Je zit lekkerder op een Hartman!

4
Een Hartman is WEERSBESTENDIG

Niets is zo veranderlijk als het weer. Daarom gebruiken we weersbestendige, kleurechte en slijtvaste materialen voor onze tuinmeubelen en kussens. Zo ben je, ongeacht het weer, altijd goed voorbereid. Immers, wat mooi is, moet mooi blijven.

5
Een Hartman is BETROUWBAAR

Niet voor niets ziet u nog overal onze kunststof kuipjes en oude standenstoelen opduiken. Vaak als tuinmeubilair '‘erbij’ maar soms ook in andere situaties waar een extra zitplaats goed van pas komt. Sommige van die Hartmanstoelen gaan al vele tientallen jaren mee. Een kleine blik in uw familiealbum laat heel wat buitenplaatjes zien waarop Hartman present is. We zijn ermee opgegroeid. Maar, kwaliteit ontstaat niet zomaar… Elk ontwerp dat Hartman produceert wordt veelvuldig beproefd in ons testcenter. Die dezelfde strenge normering hanteert als TNO en TUV Nederland. Geen wonder dat je veel langer kunt genieten van een Hartman! En ja, daar betaalt u soms wat meer voor. Maar wie rekent ziet al snel dat een originele Hartman echt vele jarenlanger meegaat en daardoor dus een veel betere investering vormt. Dat gold voor onze oude witte kuipjes en kunststoffen standenstoelen, dat geldt ook nu weer voor onze hele collectie in wicker en in aluminium. Trends, kleuren en materialen veranderen. Kwaliteit blijft!

6
Een Hartman is EEN SLIMME INVESTERING

Gemakt dient de mens. Al onze meubelen zijn ontworpen om het u zo makkelijk mogelijk te maken u te laten genieten van de tijd die u met uw gezin of de vrienden doorbrengt in de tuin. We maken onze meubelen zo onderhoudsvrij mogelijk en houden er altijd rekening mee dat u de meubelen graag makkelijk in uw tuin wilt zetten met mooi weer, maar ook praktisch op wilt kunnen bergen tijdens het winter seizoen. Oogstrelend design, gemak in uw tuin en weerbestendig. Niet voor niets ziet u nog overal onze kunststof kuipjes en oude standenstoelen opduiken. Geen wonder dat je veel langer kunt genieten van een Hartman!En ja, daar betaalt u soms wat meer voor. Maar wie rekent ziet al snel dat een originele Hartman echt vele jarenlanger mee gaat en daardoor dus een veel betere investering vormt. Dat gold voor onze oude witte kuipjes en kunststoffenstandenstoelen, dat geldt ook nu weer voor onze hele collectie in wicker en in aluminium. Dit zorgt er voor dat u lang geniet van uw Hartman en dat voor een aantrekkelijke prijs. Een slimme investering dus, waar u jaren mee vooruit kunt!

7
Een Hartman is GARANTIE

Wanneer u een Hartman in uw tuin haalt, hebt u de garantie dat u er lang van zult genieten. Door het gebruik van weerbestendige kleurechte en stijlvaste materialen zijn we overtuigd van ons product en daar staan we dan ook voor! Op al uw Hartman meubelen krijgt u twee jaar garantie op materiaal- en constructiefouten. Maar reken er maar op dat u er nog veel langer plezier van zult hebben.

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands