Waarom een Hartman?

Hartman biedt meer dan alleen tuinmeubelen! Benieuwd welke merkwaarden Hartman heeft om jou optimaal te laten genieten van het buitenleven en jarenlang plezier te laten bleven met jouw tuinset? Scroll gauw verder!

1
Een hartman is méér dan alleen tuinmeubelen

Hoogwaardige kwaliteit. Dankzij 50 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt die geschikt zijn voor ieder menselijk lichaam. Tuinmeubelen en tuinkussen die stijlvast, kleurecht en stevig blijven. 

Kwaliteit ontstaat niet zomaar. Elk ontwerp dat Hartman produceert wordt veelvuldig beproefd in ons testcenter op sterkte, weerbestendigheid en kleurvastheid. Het testcenter hanteert dezelfde strenge normering als TNO en TUV Nederland. Wat mooi is, dat moet mooi blijven!

2
Design

Uitgebalanceerd ontwerp. Prachtig én exclusief design! Onze tuinmeubelen en kussens zijn ontworpen om jouw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau te tillen. 

Elk jaar probeert ons designteam jou te verrassen met de nieuwste technieken, trends en meest comfortabele tuinmeubelen. 

3
Comfort

Zitcomfort prikkelt de zintuigen. Daarom zit een Hartman tuinmeubel als gegoten. Ergonomische pasvormen en het gebruik van de nieuwste innovatieve technieken zorgen ervoor dat Hartman tuinmeubilair optimaal comfort biedt en gemakkelijk te onderhouden zijn. 

4
Social

Gemakt dient de mens. Al onze meubelen zijn ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en je te laten genieten van de tijd die je doorbrengt met je familie of vrienden. Samen kun je genieten van het buitenleven!

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands