Kunststof


 

Kuipstoel Sophie

De Sophie kuipstoel is op de markt gebracht met maar één doel: een heerlijk zitcomfort voor iedereen. Wij garanderen een bijzonder zitcomfort door onze eigen unieke mal te gebruiken. Deze mal zorgt voor een curve in de rug die maximale ondersteuning biedt, maar ook zorgt voor een aflopend zitoppervlak dat extra comfort garandeert.

Kuipstoel Jill

Ontmoet het zusje van Sophie genaamd Jill! Jill heeft net als Sophie en uniek zitcomfort. Het is een prachtige stoel met een modern design.

5 jaar garantie
We testen de kuipen in ons eigen testcenter op duurzaamheid, veroudering en achteruitgang door licht, temperatuur en vocht. Door deze uitgebreide testen uit te voeren zijn wij in staat om echte kwaliteit te leveren. Hoewel onze producten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en met grote precisie, kan het toch gebeuren dat je een klacht hebt. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, geven wij garantie op de kunststof Jill en Sophie stoelen van 5 jaren.

  • De garantietermijn vangt aan op het moment van aankoop;

  • De garantie heeft betrekking op constructie - en materiaalfouten die reeds bij levering aanwezig zijn;

  • Neem contact op met de dealer waar je het product of producten hebt aangeschaft;

  • Om terug te vallen op de garantie is het aankoop bewijs nodig, zorg dat je deze bij de hand hebt zodat je snel geholpen kan worden;


* Uitgesloten van de garantie zijn zijn schades die zijn ontstaan door ondeskundig gebruik van meubelen zoals: abnormale belastingen, aantasting door agressieve stoffen, verkeerd onderhoud, reparaties door ondeskundigen, het afdekken van meubelen met beschermhoezen, vlekken door decoratiemateriaal of andere attributen, onjuiste montage, het niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 

100% recyclebaar

Wij gebruiken voor onze kunststof kuipen 100% recyclebaar kunststof. Dit houdt in dat we een circulair productieproces hebben. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de vele kunststof tuinmeubelen die we op de markt introduceren. Met de Green Valley stoel gaan we nog een stapje verder en laten we zien dat we een steentje bijdragen aan het wereldwijde plastic afvalprobleem. De Green Valley stoel is gemaakt van 100% gerecycled kunststof en hiermee wordt er maar liefst 5 kg minder CO2 uitgestoten per stoel.

 

Onderstellen

De kunststof Sophie kuipen zijn verkrijgbaar in combinatie met verschillende onderstellen:

Rondo

Element

Studio

Pro

Teak


*Jill heeft standaard een Rondo onderstel.


Bekijk hier alle Sophie sets, en hier de Jill sets.

 

Onderhoud

Onze kunststof kuipen zijn bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden, hierdoor kan de stoel zorgeloos het hele jaar buiten blijven staan. Om je kunststof tuinstoel in topconditie te houden raden wij een schoonmaakbeurt van minimaal één keer per jaar aan. Reinig de stoel met een vochtige doek en neutraal reinigingsmiddel, aan te raden is de Hartman Resin Cleaner. Je kunt het meubel vervolgens naspoelen met voldoende water.

 

Let op!

Gebruik geen harde borstel, hogedrukreiniger of schuurmiddel. Hierdoor ontstaan scheurtjes in het kunststof waar zich vuil op in hoopt. Dek de stoelen ook nooit af! Wees te allen tijde voorzichtig met vuur, olie en vetten of hete voorwerpen bij uw meubelen in verband met blijvende schade.

 

Onderdelen bestellen

Als je een onderdeel wilt bestellen dan kun je dit aanvragen bij de dealer waar je de artikelen gekocht hebt. Zij informeren je graag over beschikbaarheid, kosten en levertijd.

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands