All weather tuinsets

Geplaatst op: Categorieën: Nieuws van Hartman

Sunbrella Hartman loungesets 

Een textiel loungeset die speciaal voor buiten is? Het lijkt erop alsof we een hoekbank van binnen naar buiten hebben gesleept, maar onze all weather loungesets van de buitenstof Sunbrella zijn 100% geschikt voor buiten. Lees alles over de voordelen en de werking van Sunbrella!


All weather loungesets  

Onze all weather loungesets zijn gemaakt van een aluminium frame en een afwerking met de stof Sunbrella. De productie van Sunbrella heeft als doel dat stoffen mooi én functioneel moeten zijn. Door de ademende acrylcoating, biedt de stof bescherming het hele jaar door tegen zon, regen en wind. 

Ook in de zon verkleurt de stof niet. De kleurpigmenten zijn al toegevoegd tijdens de productie van de vezels. Bij vele buitenstoffen gebeurt dit pas na de productie. Doordat de pigmenten tijdens te productie zijn toegevoegd blijven de kleuren mooi en vervagen ze niet. Sunbrella wordt niet voor niets de beste buitenstof genoemd.

Benieuwd naar de huidige Sunbrella collectie? Bekijk deze hier!

 Hartman Sunbrella tuinset


All weather kussens 

De bijbehorende kussens van de loungesets kunt u ook het gehele jaar buiten laten liggen. De hoezen van de kussens kunnen worden verwijderd en worden schoongemaakt met een handwas (maximaal 40 graden) 

Ook hebben we bij onze Sunbrella collectie passende sierkussens in diverse kleuren om uw set helemaal af te stylen. Deze sierkussens zijn ook afgewerkt met sunbrella stof én hiervan zijn ook de hoezen te verwijderen.

Gekleurde sunbrella kussens en poefjes


Voordelen van all weather loungesets 

Behalve een luxe uitstraling heeft u weinig onderhoud bij Sunbrella sets. Door de ademende functie van Sunbrella vindt geen ontwikkeling van condens plaats. Het water blijft op de loungeset liggen en trekt niet in de stof. Hierdoor zijn eventuele vetten en vlekken gemakkelijk van de stof te verwijderen.

Bekijk de video hier en zie hoe het regenwater blijft liggen en hoe er eenvoudig vlekken worden verwijderd.

 Sunbrella is gemakkelijk schoon te maken met water


Onderhoud van all weather loungesets

Een van de grootste voordelen is dat de all weather loungesets gemakkelijk te onderhouden zijn. Wanneer er een vlek ontstaat raden wij u aan om deze meteen te verwijderen. Door de stof correct te onderhouden zal de vlek niet in de stof trekken en kunt u lang van uw buitenmeubel genieten.


Voor eenvoudig onderhoud van uw Sunbrella stof;

  1. Los vuil afborstelen.

  2. Een schoonmaakoplossing van water en zachte zeep opsproeien.

  3. Een zachte borstel gebruiken om schoon te maken.

  4. Grondig afspoelen tot alle zeepresten verwijderd zijn.

  5. Aan de lucht laten drogen.

 Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands