Kussen collectie 2018

Geplaatst op: Categorieën: Blogs

Tuinkussens! Ideale accessoires om jouw tuin sfeervol in te richten. Ga jij voor méér groen in jouw tuin of bouw jij liever een feestje met de Mexican party collectie? Bekijk de diverse kussen collecties die wij hebben!

1. Blues Club

Een feestje met de Blues Club. Deze collectie kenmerkt zich door verschillende tinten blauw gecombineerd met wit. Ook zijn er diverse roodtinten terug te vinden in deze kleurrijke collectie. De collectie is zo samengesteld dat alle prints en kleuren met elkaar kunnen worden gecombineerd. Welke kussens gaan jouw tuin een boost energie geven?

Blues club colletieTuinkussens fris wit, blauw en rood

2. Green Escape

Een ode aan de kleur groen! Groen is hot! In het Green Escape thema vind je toffe dessins van bloemen, planten en strepen in de kleuren grijs én veelal groen.

Palma tuinkussens groen

Hangmat tuinkussens groen grijs

Green Escape van Hartman

3. Mexican party

Bouw een feestje met de Mexican party collectie. Deze collectie staat bekend om kleurrijke kussens in diverse bloemen en zigzagpatronen. 

Mexicaanse party collectie

Kleurrijke tuinkussens Mexico

Foodtruck tuinkussens Mexico

4. Romantic Black

Romantic black, black is always a good idea. Met dit thema kun je een stijlvolle sfeer creëren in jouw tuin. Zwart is prachtig te combineren met kleuren zoals wit of grijs. 


Strand met tuinkussens

Tuinkussens zwart wit en grijs

Tipi met tuinkussens

5. Yellow Stone

Tuinkussens vrolijken je tuin op én maken je tuin af! In de Yellow Stone colllectie zijn vele geeltinten terug te zien. Wat dacht je van de kleurcombinatie geel, grijs én wit? 

Gele tuinkussens op trap

Yellow Stone collectie

Tuinkussens geel grijs en wit
 
 
Wist je dat wij in totaal méér dan 100 dessins in onze collectie hebben? Zachte én modieuze tuinkussens voor élke tuinstoel of loungeset te verkrijgen in diverse kleuren en prints. Bekijk ze allemaal hier!


Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands