Een winterwonderland shoot!

Geplaatst op: Categorieën: Blogs

Favourite winter moments!

 

Heeft u ook heerlijk genoten van het winterse weer? Wij wel! Gisteren hebben wij onze eerste wintershoot gehad op een prachtige locatie in Diepenheim. Een shoot waarin wij hebben genoten van het heerlijke weer, de mooie omgeving en van warme chocolademelk met slagroom.

Aan het regelen en managen van een fotoshoot gaat heel wat vooraf. De juiste meubelen, de modellen, een toplocatie, een fotograaf, styling om het helemaal af te maken en last but not least: de prachtige plaatjes! Iedereen ontving van tevoren de briefing, zodat we wisten wat er die dag op het programma stond. Met een goedgevuld Hartman busje vol met producten en 3 lagen kleding (want het was echt heel koud) vertrokken we naar de shootlocatie.

Wauw wat een prachtige omgeving! Een landschap bedekt met sneeuw en het zonnetje dat tussen de bomen doorschijnt. Eenmaal aangekomen laadden we snel de bus uit, installeerden we de Hartman Sophie set en konden we met het stylen van een prachtige winter wondertuin beginnen. In de tussentijd was ook fotograaf Guido Smit gearriveerd. Als extra model mocht de vrolijke labrador Manou nog een paar keer op de foto! Wat vindt u van onze eerste wintershoot?

 

 

 Gerelateerde artikelen

Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands