De voordelen van een barset in uw tuin

Categorieën: Blogs

Het is weer Hartman weer! Eindelijk kunt u weer genieten van de zon. Heeft u wel eens gedacht aan een barset in uw tuin? Met een barset maakt u uw tuin helemaal klaar voor de zomer. Dan kunt u heerlijk genieten van de zwoele zomeravonden die op ons te wachten staan.

 

Veelzijdig

Een barset is heel veelzijdig. Aan een hoge tafel zit u automatisch actief, dit is perfect voor als u aan het tafelen bent. Dineren, kletsen, spelletjes spelen of rustig de krant lezen, een barset dient zich overal voor. Ook is een voordeel dat een barset met relatief weinig ruimte veel tafelplaatsen creëert. Want naast de zitplaatsen is er ook ruimte voor staplaatsen. Dit maakt een barset super gezellig en veelzijdig.
Sophie Yasmani barsetSophie Yasmani barset

 

Kwalitatief

De kwaliteit van een barset is natuurlijk niet geheel onbelangrijk. De barset die hier wordt uitgelicht heeft een robuust tafelblad gemaakt van teakhout. Teakhout is duurzaam materiaal en heeft een natuurlijke uitstraling. Het onderstel is gemaakt van aluminium. De tafel kunt u het hele jaar door buiten laten staan en is bestand tegen uiteenlopende weersinvloeden. Zo hoeft u niet met uw tuinmeubilair te slepen.

Sophie Yasmani barsetSophie Yasmani barset
 

Comfortabel

Maar een barset is toch helemaal niet comfortabel? We horen je het u al denken. Maar het tegenovergestelde is waar! Deze barkrukken bestaan uit een kuip van kunststof. In de kuip zit een ergonomische vorm die ervoor zorgt dat uw rug maximale ondersteuning krijgt. Kies Sophie en geniet van maximaal comfort! En het kunststof bestaat uit 100% recyclebaar materiaal. Het onderstel van de barkruk is gemaakt van aluminium, hierdoor matcht het perfect bij de bartafel.

Sophie Yasmani barsetSophie Yasmani barset

 

Modern

En niet geheel onbelangrijk… De barset is super modern en sluit aan bij de tuinmeubeltrends van het moment. Teak is op dit moment heel gewild omdat het rust en warmte brengt en men vindt hoe langer teak buiten staat, hoe meer karakter het krijgt. Daarnaast is de kunststof tuinstoel terug van weg geweest. De kunststof klapstoel is in een nieuw modern jasje gestoken! U ziet kunststof tuinstoelen overal terug komen in verschillende designs en kleuren.

 

Wellicht is een barset precies wat uw tuin nog nodig heeft, zodat u binnenkort optimaal kan genieten van de zomer!Welcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands