De top 5 parasols van Hartman

Categorieën: Blogs

 

Summertime! Heerlijk genieten van de zon en de lange zomeravonden. Overdag kunnen de temperaturen soms hoog oplopen en dan is het heerlijk om de schaduw even op te zoeken. Heb jij geen grote boom of overkapping om een schaduwplek op te zoeken in de tuin? Bekijk dan snel onze top 5 parasols. Elk té zonnig plekje wordt snel omgetoverd tot een comfortabele schaduwplek zodat je kunt genieten van de hele tuin. 

 

Parasol 1: Solar line

De Solar parasols van Hartman zijn licht van gewicht en makkelijk in hoogte te verstellen. Het doek is gemaakt van polyester, een ideale stof aangezien het sterk, slijtvast, kleurecht en vuilafstotend. Heb je last van een glurende buurman? Zet de parasol dan in de kiepstand. Erg handig als je het ons vraagt. 

Solar parasol van Hartman. Kwaliteit en kleurecht

 

Parasol 2: Amsterdam

De Amsterdam parasols, strak en handig op te zetten. Met weinig kracht is deze parasol op te zetten door het op- en indraaimechanisme.

Amsterdam parasols. Vele kleuren en echte sfeermakers voor in de tuin

 

Parasol 3: Scope

Het voordeel van deze parasol is dat deze bijzonder stevig is: jarenlang schaduwplezier beleven! Doordat dit een free-arm parasol is kun je deze op vele plekken neer zetten. 

Scope, een robuuste en stevige parasol van Hartman

 

Parasol 4: Tenero

Praten we over Tenero parasols, dan kunnen we gerust spreken design spreken. Deze parasol oogt luxe en is een echte sfeermaker voor in de tuin. De Tenero is gemakkelijk in- en uitvouwbaar door het opdraaimechanisme. Wil je liever een vierkant of een rond doek? De keuze is aan jou!

Tenero, een free-arm parasol van hoge kwaliteit en een prachtig design

 

Parasol 5: Paris Free arm

Strak en modern! De Paris is erg geschikt voor de strakke en moderne tuinen. Een parasol dei gemakkelijk is uit te klappen zodat je elk moment van de dag eenvoudig schaduw kan creëren.

Paris, strak en modern! Een parasol die in vele tuinen past en waarmee je makkelijk schaduw kunt creërenWelcome to Hartman Europe


Please select your language or region

International
English
United Kingdom
English
Czech Republic
Czech - Češka
The Netherlands
Dutch - Nederlands